- Зростає попит на мобільні котельні «Енергетик» — новини заводу Енергетик
Зворотний зв'язок
Зворотний зв'язок
Опитувальний листОпитувальний лист



Зростає попит на мобільні котельні «Енергетик»



Повністю готові до роботи пересувні котельні установки стають затребуваним і незамінним джерелом тепла і гарячої води для великого числа промислових підприємств і об'єктів житлово-комунальної сфери.

Інтерес до твердопаливних котельних, на відміну від модульних котельних на газі, зростає через велику кількість переваг. Здатність таких котельних до транспортування практично будь-яким видом транспорту на будь-яку відстань притягає споживачів, чиє виробництво потребує гарячого тепло- і водопостачання, але знаходиться на видаленні від централізованих джерел подання газу. Існує частина виробництв лісозаготівельної і деревообробної промисловості, для яких використання відходів свого виробництва як палива практично зводить до нуля витрати на придбання палива.

Також, істотною перевагою пересувної котельної є здатність легко переміщатися услід за основними об'єктами виробництва і оперативно підключатися до технологічних процесів, скорочуючи при цьому простої і час монтажу. Таким чином, цей вид котельних стає незамінним джерелом теплопостачання для будівельних організацій. Ще однією важливою перевагою пересувної котельної є мінімальна відстань до об'єкту теплопостачання, що знижує тепловтрату при передачі тепла на об'єкт.

В цілях максимальної зручності експлуатації котельні «Енергетик» комплектуються готовим модулем у заводських умовах відповідно до заявленої клієнтом потужності котельного устаткування. Залежно від вимог за потужністю, передбачена експлуатація декількох модулів, які надалі монтуються в єдиний блок безпосередньо на об'єкті. Надійність, економічність, простота обслуговування і супутні комплексні сервісні послуги ставлять модульні котельні «Енергетик» до ряду найбільш конкурентоздатних марок цього виду устаткування



Как это делается

  • ->
  • ->

Все видео
Подпишитесь!

Повернення до списку