- Промислові котельні установки: міняємо антрацит на лушпиння соняшнику — новини заводу Енергетик
Зворотний зв'язок
Зворотний зв'язок
Опитувальний листОпитувальний лист



Промислові котельні установки: міняємо антрацит на лушпиння соняшнику



Згідно заяви міністра енергетики і вугільної промисловості України Ігоря Насалика, до 2019 року Україна повинна повністю замінити антрацитову групу вугілля на газову. Враховуючи динаміку останнього року, коли кількість спожитого антрациту знизилася з 10 до 7 млн т, планується його щорічне заміщення до 3 млн т.

Тотальний дефіцит антрациту, низька калорійність вугілля газової групи і дорожнеча газового палива в країні потенціюють високий темп переводу теплопостачання промислових підприємств і об'єктів комунальної сфери на котельне устаткування, орієнтоване на використання інших економічних видів палива.

Відстежуючи кон'юнктуру українського теплоенергетичного ринку, фахівці компанії «Енергетик» ще в 2016 році розробили і впровадили у виробництво паровий котел Е-10,0 — 1,4Р. Завдяки застосуванню кращих вітчизняних і зарубіжних досягнень в області проектування котельного устаткування на альтернативному паливі, нове устаткування належить до інноваційного покоління промислових котельних установок, розрахованих на використання лушпиння соняшнику. Особливістю цього парового котла є вихровий пальник, що забезпечує максимальну якість спалювання цього виду палива, а також висока якість виконання, що гарантує надійну безперебійну роботу, ефективність і простоту обслуговування. Зокрема, котел обладнаний продуманою системою доступу до поверхонь нагріву, що полегшує процес очищення від продуктів горіння.

Котел здатний робити до 12 тонн насиченої пари за годину при тиску в 1,4 МПа, що дозволяє ефективно використовувати його для опалювальних, технологічних або опалювально-промислових цілей. Зручність постачань котла Е-10,0 — 1,4Р полягає також в тому, що зацікавлені клієнти можуть купити котельню стаціонарного типу, спроектовану фахівцями ТОВ МВВФ «Енергетик» за індивідуальним замовленням і обладнану цим котлом.




Как это делается

  • ->
  • ->

Все видео
Подпишитесь!

Повернення до списку