- Нове обладнання для обробки кромки сталевого листа — новини заводу Енергетик
Зворотний зв'язок
Зворотний зв'язок
Опитувальний листОпитувальний лист



Нове обладнання для обробки кромки сталевого листа



Для підвищення технологічності і збільшення якості підготовки кромок під автоматичне зварювання товстолистового прокату Компанія ТОВ «МВВФ «Енергетик» придбала і впровадила сучасне компактне і мобільне устаткування відомого європейського виробника, здатне замінити застарілі громіздкі і енергонеефективні моделі кромкостругательних верстатів.

Придбана портативна машина останнього покоління знімає фаску уздовж кромки сталевого листа, автоматично переміщаючись по спеціальних направляючих, зменшуючи при цьому важку фізичну працю оператора. Машина працює в обох напрямах, що значно збільшує продуктивність за рахунок зменшення холостих переміщень і переустановлень. Плавне регулювання кута фаски від 60° до - 60° дозволяє знімати фаску з нижньої кромки листа, що виключає необхідність перевертати лист.

Придбане устаткування з комплектом додаткових пристосувань дозволяє виконувати торцювання листа і розробляти кромки під зварювання (у тому числі виконувати і так зване чаркове оброблення) на листах завтовшки від 10 до 70 мм.

Впровадження нової портативної машини, поза сумнівом, підвищить якість продукції, що випускається, понизить витрати на виготовлення парових і водогрійних котлів, котельних установок і допоміжного обладнання, а також відкриє нові технологічні можливості для підприємства в цілому.



Как это делается

  • ->
  • ->

Все видео
Подпишитесь!

Повернення до списку