- Мала енергетика як чинник теплонезалежности українців — новини заводу Енергетик
Зворотний зв'язок
Зворотний зв'язок
Опитувальний листОпитувальний лист



Мала енергетика як чинник теплонезалежности українців



Побутове українське питання, що стало актуальним в цьому літньому сезоні: як жити, якщо гарячої води немає і не буде? Що може стати альтернативою централізованому постачанню гарячою води? Проблему багатьох житлово-комунальних комплексів можуть розв'язати водогрійні котли малої потужності.

Автономні котельні поступово стають хітом сезону в умовах, коли централізовані ТЕС зупиняються з внутрішніх економічних причин. Показовий останній приклад, коли кияни залишилися без перспективи постачання гарячої води через зупинку ТЕЦ- 6. Заборгованість держави теплогенеруючій компанії спровокувала подальший ланцюжок відповідних неплатежів Київтрансгазу і Нафтогазу, внаслідок чого було зупинено подання газу. Повідомлення ЗМІ з цього питання не викликають у населення оптимізму, оскільки ТЕЦ- 6 вперше за довгу історію зупинена повністю, що тягне за собою порушення технологічних процесів, пов'язаних з підготовкою і зберіганням мазутного палива.

У цих умовах привабливим варіантом для вирішення питань гарячого водопостачання в міських умовах стають водонагрівальні котли, які можуть бути встановлені в автономних котельнях. Залучення до установки газових водогрійних котлів малих підприємств і правильне застосування інвестиційної політики, яка в цілому знижує загальну ціну водогрійного котла, можуть досить швидко просунути вирішення проблеми постачань гарячої води на об'єкти житлово-господарської сфери, комунальні і приватні підприємства.

Українська водонагрівальна техніка представлена двома видами устаткування : жаротрубними і водотрубними котлами. При цьому виробники водогрійних котлів вважають за краще робити жаротрубні котли як більш сучасніші, з високим 92-95% ККД, з автоматичним регулюванням усіх параметрів при змінних навантаженнях.




Как это делается

  • ->
  • ->

Все видео
Подпишитесь!

Повернення до списку