- Котельні установки «Енергетик»: за усіма правилами теплоенергетики — новини заводу Енергетик
Зворотний зв'язок
Зворотний зв'язок
Опитувальний листОпитувальний лист



Котельні установки «Енергетик»: за усіма правилами теплоенергетики



В сучасних економічних умовах будь-яке вкладення капіталу базується на ефективності інвестицій. Особливо в періоди реформування цілих галузей економіки, як це зараз відбувається в теплоенергетичному секторі України. Заміна старого котельного устаткування на котли «Енергетик» — запорука вигідних інвестицій.

Ефективна робота промислового котельного устаткування «Енергетик» забезпечує високу рентабельність виробництва і зменшення термінів окупності котельної. Висока технологічність і раціональність витрати палива обладнання компанії складаються з безлічі чинників.

Передусім, це найбагатший багаторічний досвід виробництва котельних установок, а також власний інжиніринговий центр, фахівці якого тісно контактують з передовими європейськими виробниками, завжди знаходячись на піку сучасних знань в області теплоенергетики.

Все устаткування «Енергетик» поставляється комплексно. Це означає, що кожен конкретний проект замовника, що має свої унікальні технічні вимоги, забезпечується комплектом збалансованого за усіма параметрами устаткування у рамках одного договору. Компанія несе відповідальність за повну комплектацію, терміни постачання і монтажу, гарантований сервіс.

Компанія «Енергетик» впроваджує у виробництво промислових водогрійних котлів і парогенераторів новітні технології, які оптимізують якісні показники роботи устаткування, підвищуючи надійність, довговічність і доступність експлуатації. Особливо пильна увага приділяється системам екологічної безпеки, завдяки яким котельне устаткування «Енергетик» відповідає строгим нормам по викидах токсичних продуктів згорання.

Сукупність цих чинників забезпечує високий ККД роботи і низькі експлуатаційні витрати устаткування «Енергетик», в цілому сприяючі швидкій економічній віддачі і високій рентабельності виробництва теплової енергії.



Как это делается

  • ->
  • ->

Все видео
Подпишитесь!

Повернення до списку