- В Україні зростають продажі котельних установок — новини заводу Енергетик
Зворотний зв'язок
Зворотний зв'язок
Опитувальний листОпитувальний лист



В Україні зростають продажі котельних установок


Підсумки 2016 року показали істотне зростання продажів мобільних і блоково-модульних котельних установок Energetik. У сучасних умовах транспортабельні котельні установки стають усе більш популярним видом енергопостачання. Їх безперечні переваги – мобільність і варіативність комплектації – привертають увагу власників різних господарських об'єктів, від житлово-комунальних до сільськогосподарських і промислових підприємств.

Головні плюси мобільних котельних полягають  у незалежності від централізованих систем, швидкому монтажі і підключенні. Особливо це актуально для об'єктів ЖКГ. Водогрійні блоково-модульні установки з успіхом усувають аварійні ситуації у водопостачанні, характерні для застарілих комунікацій житлового комплексу. Гостру для зимового періоду проблему порушення роботи опалювальних систем допомагають розв'язати блоково-модульні парові котельні установки. Окрім оперативності підключення, вони мають високу ефективність. Це досягається за рахунок низьких витрат на виробництво пари, відсутності втрат тепла в паропроводах, а також комплектації сучасними системами автоматизації і диспетчерського управління.

Також, транспортабельні блоково-модульні котельні установки відповідно до вимог замовника можуть комплектуватися необхідним типом устаткування, що передбачає використання різних, у тому числі альтернативних (тріска деревини) видів палива. У реаліях високих цін на паливні ресурси цей чинник часто є вирішальним під час вибору блоково-модульної котельної.

Популярність БМК Energetik підтримується високою якістю продукції, яка виробляється відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001 : 2008, що підтверджено сертифікатом у системі TUV International Certification.



Как это делается

  • ->
  • ->

Все видео
Подпишитесь!

Повернення до списку