- «Аква-Терм Київ» 2017: огляд енергоефективного устаткування — новини заводу Енергетик
Зворотний зв'язок
Зворотний зв'язок
Опитувальний листОпитувальний лист



«Аква-Терм Київ» 2017: огляд енергоефективного устаткування



З 30 травня по 2 червня компанія «Енергетик» бере участь в 19-ій Міжнародній виставці енергоефективного опалювання, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, поновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів. Експозиція компанії розташована в окремому павільйоні на майданчику біля київського МВЦ.

На виставці представлені новітні газові котельні установки для промислових підприємств «Енергетик» високої потужності — парові котельні установки і водогрійні котли. Всього у виставці беруть участь більше п'ятисот компаній з України, Литви, Німеччини, Туреччини, Китаю, Франції, Італії та інших країн.

Форум є найбільшим виставковим заходом Східно-Європейської HVAC індустрії, мета якого полягає в розширенні використання енергозберігаючих технологій для кожної із заявлених областей. Щорічно за допомогою «Аква-Терм Київ» на ринок виводяться нові прогресивні продукти і технічні рішення, сприяючі ефективному використанню природних енергетичних ресурсів, впровадженню енергогенеруючих інженерних ноу-хау, розрахованих на поновлювані джерела енергії. Традиційно саме «Аква-Терм Київ» представляє учасникам ринку цінові тренди на весь майбутній сезон.

Семінарська програма виставки має більше 20 заходів і розглядає широкий спектр питань, пов'язаних з енергозбереженням, — від інженерних тонкощів виробництва і експлуатації, екологічних аспектів теплопостачання до екології в розвитку сучасного бізнесу, держави і суспільства в цілому.

Продукція ТОВ МВВФ «Енергетик» викликає великий інтерес відвідувачів виставки, про що свідчать численні бізнес-контакти, встановлені в ході виставкового періоду. Таким чином, виставка у черговий раз підтвердила статус найбільшого успішного професійного форуму міжнародного рівня.




Как это делается

  • ->
  • ->

Все видео
Подпишитесь!

Повернення до списку