- Успішно реалізований проект по установці котлів з топками, що працюють на альтернативному паливі (лузга соняшника) — новини заводу Енергетик
Зворотний зв'язок
Зворотний зв'язок
Опитувальний листОпитувальний лист


  • Головна
  • Про завод
  • Новини
  • Успішно реалізований проект по установці котлів з топками, що працюють на альтернативному паливі (лузга соняшника)

Успішно реалізований проект по установці котлів з топками, що працюють на альтернативному паливі (лузга соняшника)


ТОВ «Котельний завод «Енергетик» спільно з компанією ТОВ «ТЕФФ» успішно реалізовали проєкт по установці котлів з топками, що працюють на альтернативному паливі (лузга соняшника). Упроваджена технологія реконструкції типових водотрубних парових котлів з перекладом на спалювання соняшникового лушпиння. Серед парових котлів для промислової теплоенергетики найбільш популярні серійні два барабанні водотрубні котли КЕ. Для адаптації котла під лузгу повсюдно проводять реконструкцію топкового пристрою, топкової камери і доопрацювання системи продування.
  
У 2019-2020 рр. були випущені котли  КЕ-10-14 Р(Э), КЕ-4-14 Р(Э), деаератори ТАК-10/4, ТАК-5/4, економайзери БВЕС-v, БВЕС-iii. Постачання котлів здійснюється максимально укрупненими транспортабельними блоками, вузлами і деталями. Існуюча котельна оснащена сучасною надійною автоматикою, арматурою, замочними пристроями, датчиками.

Досягнутий досвід впровадження даної технології і експлуатації такого типу котлів і топок, гарантує високу надійність і теплову ефективність устаткування, що поставляється, при роботі на паливах, якими є відходи сільськогосподарських виробництв.

Котельний завод «Енергетик» продовжує роботу по розвитку напряму альтернативних видів палива і впровадженню передових технологій.

Фото обьекту по проекту установки котлів з топками, що працюють на альтернативному паливі (лузга соняшника), виробництва ТОВ “Котельний завод ”Енергетик”:

news_23_04_1.jpeg

news_23_04_2.jpeg

news_23_04_3.jpeg

news_23_04_4.jpeg

news_23_04_5.jpeg

news_23_04_6.jpeg




Как это делается

  • ->
  • ->

Все видео
Подпишитесь!

Повернення до списку