- IX Міжнародна спеціалізована виставка "Енергоефективність. Поновлювальна енергетика - 2016" — новини заводу Енергетик
Зворотний зв'язок
Зворотний зв'язок
Опитувальний листОпитувальний лист



IX Міжнародна спеціалізована виставка "Енергоефективність. Поновлювальна енергетика - 2016"


Одне з ключових підприємств компанії " Енергетик" – котлово-механічний завод Пархоменка (КМЗП) – готується взяти участь в IX Міжнародній спеціалізованій виставці "ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ПОНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА – 2016", яка відбудеться в Київському Міжнародному виставковому центрі 8–10 листопада цього року.

КМПЗ, що спеціалізується на рішенні завдань у сфері великої енергетики, працює в перспективному напрямі будівництва БІО (біопаливних) і ТБО (працюючих на енергії спалювання твердих побутових відходів) теплоелектростанцій. Компанією розроблена і впроваджується розрахована до 2020 року програма будівництва в Україні цілої серії БІОТЕС і ТБОТЕС сумарною потужністю 60 МВт. В умовах, коли близько 80% фондів теплоенергетичної галузі країни вимагають негайної модернізації і переходу на економічно перспективні види біопалива інтерес до продукції заводу неухильно зростає. Вироблюване заводом котлове обладнання та теплоенергетичне устаткування високої потужності для ТЕЦ і промислових комплексів максимально орієнтоване на реалізацію завдань, поставлених державною Програмою підвищення енергоефективності економіки України.

Участь у виставці і Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі з питань енергоефективності і альтернативної енергетики надає унікальну можливість отримання інформації про насущні проблеми галузі. Обмін досвідом в широкому колі професіоналів високого класу, ділове спілкування з великими інвесторами відкриває нові перспективи в створенні інноваційного устаткування у сфері ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів.



Как это делается

  • ->
  • ->

Все видео
Подпишитесь!

Повернення до списку